Meer resultaten voor songtekst geboortekaartje engels

songtekst geboortekaartje engels
Songteksten geboortekaartje.
We hebben de songteksten in deze blog verdeeld onder Nederlandstalig, Engelstalig, speciaal voor een jongen of speciaal voor een meisje. Mocht je een van deze of delen van andere songteksten op geboortekaartje zetten vermeld dan √°ltijd de artiest en de titel!
Tekst geboortekaartje.
Wij hebben hieronder wat voorbeelden voor bezoekteksten of uitnodigingen voor een kraamborrel voor jullie verzameld. Veel mensen plaatsen een gedichtje of een mooie songtekst op het geboortekaartje. Wij hebben voor jullie teksten verzameld die je zou kunnen gebruiken op het geboortekaartje.
Songtekst op een geboortekaartje Babyblog.
Isnt she pretty // Truly the angels best // Boy, Im so happy // We have been heaven blessed // I cant believe what God has done // Through us hes given life to one // But isnt she lovely made from love. Wat is de songtekst die jij op je geboortekaartje hebt gezet?
Engelse geboorteteksten.
Druk je jouw gevoel liever uit in het Engels dan in het Nederlands? Kies dan voor een van de lieve, pakkende en veelzeggende Engelstalige tekst. We hebben hier vele correct geschreven Engelse geboortegedichtjes, versjes, quotes en oneliners voor op het geboortekaartje.
Songteksten voor geboortekaartjes.
Zoveel geluk en gevoel is soms het beste met een liedje te omschrijven. Daarom hebben we de mooiste songteksten voor op jouw geboortekaartje hebben hier verzameld. Wij hebben zowel Engelstalige als Nederlandstalige songteksten allemaal overzichtelijk op een rijtje staan. Muziekliefhebbers kunnen het natuurlijk niet laten een mooie songtekst op het kaartje te zetten.
Tekst geboortekaartje Engels. Engelse geboorte teksten.TEKST.NL.
Een Engelse tekst in een geboortekaartje kan heel mooi zijn en misschien veel meer zeggen dan dezelfde tekst in het Nederlands. Ligt jouw voorkeur bij een mooie spreuk in het Engels, ga dan op zoek naar een passende tekst geboortekaartje Engels op deze website.

Contacteer ons