Zoeken naar gz psycholoog gezocht

gz psycholoog gezocht
Vacature GZ-psycholoog/ klinisch psycholoog/ psychotherapeut: GZ-psycholoog/ klinisch psycholoog/ psychotherapeut gezocht om ons team per direct te komen versterken.
Vacature GZ-psycholoog/ klinisch psycholoog/ psychotherapeut. 18/01/2017 GZ-psycholoog/ klinisch psycholoog/ psychotherapeut gezocht om ons team per direct te komen versterken. GZ-psycholoog klinisch psycholoog of psychotherapeut om ons team per direct te komen versterken. In eerste instantie gaat het om één of twee dagen per week, met de mogelijkheid tot uitbreiding.
Vacatures Meesters in de Psychologie.
Psycholoog CGT bij Het Rughuis te Capelle aan den Ijssel vervaldatum 31 december 2018. Startend Psycholoog DDE bij Het Rughuis te Capelle aan den Ijssel vervaldatum 31 december 2018. Psycholoog Psychosomatiek bij Het Rughuis te Nijmegen vervaldatum 31 januari 2019.
GGZ Momentum.nl vacature GZ-Psycholoog locatie s-hertogenbosch GGZ Momentum.nl.
Je verricht je werkzaamheden grotendeels zelfstandig maar onder de verantwoordelijkheid van de regiebehandelaar. Dat is in de praktijk een Psychiater, Klinisch psycholoog en/of Psychotherapeut. Om ingezet te worden als GZ-psycholoog, heb je WO Psychologie gevolgd, aangevuld met een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog.
Starten als freelance / interim psychiater Klinisch psycholoog GZ-psycholoog Intellect Transfer.
Inschrijven als freelancer bij de KvK. Starten als freelance / interim psychiater Klinisch psycholoog GZ-psycholoog. Laatste update: 08-03-2018. Als u besluit om te gaan werken als freelance psychiater voor meerdere opdrachtgevers, moet u zich verplicht inschrijven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel.
Vacatures Silver Psychologie Praktijk.
Ester Zwart, corporate recruiter. Ondernemende systeemtherapeut gezocht. Voor onze praktijken in Tilburg zijn we op zoek naar een systeemtherapeut ter uitbreiding van ons jeugdteam. Collega Michelle vertelt over hoe je werkdag er uit zal zien. Je begint je dag met het zetten van een kopje koffie en treft toevallig in de keuken je collega waar je nog even mee afstemt over jullie gezamenlijke cliënt die je zo gaat zien met zijn/haar gezin.
GZ-psycholoog.
De psycholoog probeert het gedrag te begrijpen en er een verklaring voor te vinden. Daarna wordt er samen een oplossing gezocht. Door bijvoorbeeld therapie kan de psycholoog helpen om uw kind anders naar situaties en gebeurtenissen te laten kijken en pijnlijke gevoelens te verwerken.
Vacatures Werken bij Arkin.
Manager Kliniek Intensieve Behandeling. Bij de Kliniek Intensieve Behandeling worden cliënten behandeld waarbij sprake is van ontwrichting en de behandeling elders is vastgelopen. Dit is uitdagend en vergt creativiteit. Jouw vak van psychiater, psychotherapeut, gz of klinisch psycholoog inhoudelijk op hoog niveau uitoefenen enje leiderschapsvaardigheden verder ontwikkelen kan bij ons!
Vacatures Psychologiepraktijk Eline Biesheuvel.
De huidige vacature betreft het uitvoeren van diagnostiek en behandeling van onze volwassen cliënten. We zijn specifiek op zoek naar een enthousiaste, inspirerende en energieke psycholoog Nip die een aantal jaren behandelervaring heeft bij voorkeur binnen de GBGGZ. De opleiding tot cognitief-gedragstherapeut VGCT en de basiscursus EMDR zijn een sterke pré.
GZ-psycholoog Rijndam Revalidatie.
Als psycholoog diagnosticeer, behandel en begeleid je patiënten en waar nodig hun systeem. Dit geschiedt op basis van het revalidatieplan in een multidisciplinair team. Je geeft adviezen aan medebehandelaars, draagt zorg voor vastlegging van gegevens en voert overleg met de revalidatiearts en het behandelteam over het verloop van de begeleiding.
Gz psycholoog vacatures in Noord-Brabant NationaleVacaturebank.nl.
Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. E-mail mij de nieuwste banen. Meer vacatures gevonden in de omgeving van Noord-Brabant. Jij neemt jouw kennis en ervaring als GZ psycholoog mee naar Dichterbij psycholoog art. 3 wet BIG of als orthopedagoog generalist een menslievende houding Arbeidsvoorwaarden Als GZ Jouw werk als GZ psycholoog bij Dichterbij Als GZ psycholoog Als GZ psycholoog help je mensen met een verstandelijke beperking.

Contacteer ons