Meer resultaten voor vacature gz psycholoog in opleiding tot klinisch psycholoog

vacature gz psycholoog in opleiding tot klinisch psycholoog
Vacatures KP RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
werken bij RINO. Opleidingen voor Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg BIG. Info voor GGZ-instellingen. Postacademische cursisten maken gebruik van een door RINO amsterdam op maat ontwikkelde digitale leeromgeving: moodle.rino.nl. Hieronder vind je vacatures voor de opleiding tot klinisch psycholoog KP.
PPO opleidingsinstituut Vacatures opleidingsplaatsen 2015.
Zoek op de website Type zoekterm. Bezwaren en Geschillencommissie. Opleiding Klinisch Psycholoog. Competentiegericht Opleiden CGO. Workshops, symposia en lezingen. Toelating en aanmelding. Programma en locatie. Accreditatie en kosten. Opleidingen Opleiding Klinisch Psycholoog Vacatures opleidingsplaatsen 2015. Op dit moment zijn helaas geen vacatures bij ons bekend.
Opleiding tot gz-psycholoog, klinisch psycholoog en psychotherapeut Curium-LUMC.
De psychotherapeut is in de geestelijke gezondheidszorg aanvullend ten opzichte van de gezondheidszorgpsycholoog, de klinisch psycholoog, de klinisch neuropsycholoog en de psychiater. Om psychotherapeut te worden volgen deelnemers de postmaster opleiding tot psychotherapeut bij één van de zes regionale stichtingen.
Functie Officier Specialist GZ-Psycholoog bij de Landmacht.
Je wordt aangesteld in de rang van kapitein met na je opleiding een dienverplichting. In het laatste jaar van je dienverplichting kun je vragen om verlenging van je contract of de dienst verlaten. Voor excellerende militair gz-psychologen bestaat de mogelijkheid om zich door te ontwikkelen tot psychotherapeut of klinisch psycholoog. Dit is afhankelijk van beschikbare vacatures en gebleken geschiktheid voor opleidbaarheid naar het niveau van senior klinisch psycholoog/psychotherapeut. Daarnaast bieden we je iets wat andere werkgevers niet kunnen: unieke werk en levenservaring en de kans om wereldwijd bij te dragen aan vrede en veiligheid. Voor verdere oriëntatie op deze functie kun je een mail sturen naar specialisten@werkenbijdefensie.nl. Het is handig om je cv in je mail mee te sturen zodat wij over al je gegevens beschikken. Het is op dit moment helaas niet mogelijk om te solliciteren op deze functie. Ingeschreven voor vacature alert.
Werken Bij Pro Persona.
Als er vacatures zijn voor opleidingsplaatsen dan wordt dit bekend gemaakt via de website van het SPON. De opleiding tot klinisch psycholoog neemt vier jaar in beslag. Drie tot vier dagen per week worden besteed aan werken en leren in de praktijk.
NVP Vacatures.
Neem voor meer informatie contact op met met Eveline Sijmkens teamleider bedrijfsvoering of Wendy Pots teamleider zorg team Complex Trauma/ klinisch psycholoog of Heleen Mulder teamleider zorg team Angst en Stemmingsstoornissen / klinisch psycholoog, allen bereikbaar via 0546-684000. Reageer dan snel via de sollicitatiebutton. Vacature psychotherapeut 16-24 uur, Alphen aan den Rijn geplaatst 18 april. Samenwerkende Psychologen Alphen aan den Rijn SPA is een kleinschalige praktijk voor zowel basis als gespecialiseerde ggz. Het behandelaanbod is voornamelijk gericht op volwassenen maar wij bieden daarnaast ook jeugdhulp aan. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega psychotherapeut. Naast behandeling van eigen cliënten treed je op als regiebehandelaar en werkbegeleider voor onze psychologen in opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog of psychotherapeut.
Psychologie Werken bij Arkin.
Arkin biedt een 4-jarige praktijkopleiding aan, die in combinatie met het cursorische deel, dat door de Rino Noord Holland verzorgd wordt, leidt tot de klinisch psycholoog met BIG-registratie art. Download de factsheet klinisch psycholoog of stuur de factsheet door. De opleiding tot psychotherapeut.
Altrecht Altrecht.
De leerarbeidsovereenkomst geldt voor 32 uur per week, tenzij anders vermeld. Opleiding tot Klinisch psycholoog jaarlijks 3-4 plaatsen. Sinds 2003 bestaat de specialistische opleiding klinisch psycholoog artikel 14 wet BIG, met daarin de opleiding psychotherapie. In deze opleiding gaat het vooral om verdieping in psycho diagnostiek en behandeling van complexe problematiek, wetenschappelijk onderzoek, management en innovatie. Het theoretische gedeelte blokken van twee aaneengesloten dagen vijf dagdelen per maand volgt men bij de Centrale RINO Groep in Utrecht. De opleiding duurt vier jaar. De opleidingskandidaten zijn voor minimaal 28 uur per week in dienst. Werving vindt ieder jaar plaats in het najaar, aanname vindt plaats tussen januari en maart. P-opleider van Altrecht is dhr. Dingemanse, klinisch psycholoog, waarnemend P-opleider is dhr. van Rossum, klinisch psycholoog. De hoofdopleider van de regio voor de GZ opleiding is mevrouw Dr.
Opleidingsplaats Psycholoog en Psychotherapeut.
We hebben erkende opleidingsplaatsen die leiden tot een BIG-registratie gezondheidszorgpsycholoog, klinisch psycholoog en psychotherapeut. Deze opleidingsplaatsen staan in eerste instantie open voor medewerkers die werkzaam zijn bij de Viersprong. Zijn er geen interne kandidaten, dan worden de beschikbare plaatsen beschikbaar gesteld voor externe kandidaten. Deze vacatures worden op de website gepubliceerd. Wanneer dit het geval is, kunt u hierover informatie inwinnen bij de praktijkopleider, die bereikbaar is via mevrouw C. Dumas managementassistent opleiding, op telefoonnummer 088-76 56 755 of per e-mail: secretariaat.opleiding@deviersprong.nl.
Opleiding tot klinisch psycholoog NVGzP.
De gz-psycholoog in opleiding tot specialist gios werkt gemiddeld drie dagen per week in een praktijkinstellingen en volgt gemiddeld één dag per week cursorisch onderwijs. Er bestaat een aparte opleiding tot klinisch psycholoog voor gz-psychologen die zich willen specialiseren in het werken met kinderen en jeugdigen.

Contacteer ons